Zakaj smo drugačni

Majhne skupine;

V majhnih skupinah dobi otrok več pozornosti učitelja. Program poteka dvakrat tedensko po eno uro ( 60 min. ) Na ta način je vaš otrok dalj časa v vodi za pridobitev zaupanja, moči  in izboljšanja tehnike.

 

Ugodno bazensko okolje;

Ob istem času deluje le ena ali dve skupini in ni odvračanja pozornosti vaših otrok, kar je razlog, da se otroci učijo bolje. Temperatura vode 29¨C omogoča, da otroci ostanejo sproščeni in osredotočeni. V bazenu imamo posebej prilagojeno stopničko za sedenje v vodi. Tako vaš otrok ne bo drgetajoče sedel na robu bazena in čakal, da pride na vrsto.


Zanesljive metode;

Naše učenje je prilagojeno in ustreza otrokovim individualnim potrebam. Uporabljamo pripomočke za učenje plavanja, ki prinašajo hitre in zanesljive rezultate. Zato zadovoljni starši in dobri plavalci  zagotavljajo dober glas o našem delu, to je tisto, kar potrebujemo. Prepričani smo, da je prijazna beseda staršev od ust do ust o našem uspešnem delu zagotovilo za nadaljnjo uspešnost .

 

Lažen občutek varnosti;

Plavanje je veščina, katera lahko nekega dne reši otrokovo življenje. Poučevanje samo v plitvi vodi zagotavlja lažen občutek varnosti. Vaš otrok se bo učil plavati tudi v globoki vodi, saj to potrebuje za varnost v vsaki situaciji. Tudi najmlajši učenci se ob vzpodbudi in podpori učiteljev spoprimejo z globoko vodo.

Skupine različnih zmožnosti;

Ugotovili smo, da se otroci najbolje učijo plavati, kadar se primerjajo z drugimi boljših sposobnosti. sledite modriVsak dovršen plavalec si prizadeva, da bi dosegel raven najboljšega plavalca. Vendar  so tudi najboljši plavalci dovolj motivirani za izpopolnjenje vseh štirih tehnik plavanja. Vsak učenec napreduje v lastnem tempu in gradi zaupanje po svojih lastnih zmožnostih.Trgovina Aquatik

Programi v MTC Fontana