Plavalna šola

MALA ŠOLA PLAVANJA ZA PREDŠOLSKE OTROKE

Program temelji na igrah, skozi katere otroci spoznavajo zakonitosti vode, se prilagodijo na njo, ključno pa je, da se v vodi zabavajo in uživajo.

Mala šola plavanja je namenjena otrokom, ki še nimajo izkušenj z učenjem plavanja.
Cilj male šole plavanja je prilagojen otrok na vodo:  otrok potopi glavo pod vodo, izdihuje v vodo, drsi po vodi. Vadba traja 30 min.

Termini;

-  ponedeljek in sreda  ob 16. 00, 17.00 ali 18.00 uri ali

-  torek in četrtek ob 17.00 ali 18.00 uri


ZAČETNI TEČAJI PLAVANJA

RIBICE – učenje tehnike plavanja
Termin; ponedeljek in sreda, ali torek in četrtek ob 16. uri, 17. uri in 18. uri

Ko je otrok dobro prilagojen na vodo, pričnemo z učenjem plavalnih tehnik. Samo dobro prilagojeni otroci se v vodi  počutijo varne in se zaradi tega lažje in hitreje učijo.V skupini je od 3 do 5 otrok. Pri učenju ni pravila, ki bi zahtevalo, s katero tehniko je potrebno ali pa najbolje pričeti! Odločitev v večji meri prepuščamo vaditeljem in učiteljem. Seveda pa je to odvisno tudi od predznanja plavanja in starosti vadečih.

 

NADALJEVALNI TEČAJI PLAVANJA

Plavalna šola je namenjena otrokom plavalcem. V plavalni šoli nadgradijo svoje znanje in se učijo vse štiri plavalne tehnike, ter skok na glavo. V skupine so razdeljeni glede na znanje plavanja, ki ga pokažejo na testiranju. Vadba traja 60 minut.

RIBE
Termin; ponedeljek in sreda, ali torek in četrtek ob 16. uri, 17. uri in 18. uri

Učenje pravilne tehnike prsnega plavanja, hrbtnega plavanja in kravla ( roke, noge, dihanje, koordinacija). Učenje pravilnega in predvsem varnega skakanja v vodo: na noge, bombica in na glavo.

DELFINI
Termin; ponedeljek in sreda, ali torek in četrtek ob 16. uri, 17. uri in 18. uri

sledite modriIzpopolnjevanje oz. nadaljevalno učenje pravilne tehnike prsnega plavanja, hrbtnega plavanja in kravla ( roke, noge, dihanje, koordinacija). Učenje pravilnega in predvsem varnega skakanja v vodo: na noge, bombica in na glavo.

 

Vadnina znaša 40 € mesečno.

Trgovina Aquatik

Programi v MTC Fontana